Évek óta hagyományosan részt veszünk a lányokkal és a fiúkkal az MLSZ Fair Play Cup elnevezésű futballtornán. Az idei év a lányok számára nagyon fényesre sikerült. A torna őszi, körzeti fordulóiban a 6. helyen végeztünk. Kicsit szomorúak voltunk, mert vereség nélkül csak „szétlövéssel” maradtunk le az első ötbe kerülésről.

És akkor jött a „dicsőséges tavaszi hadjárat”… A tavaszi, körzeti selejtezőben és azt követő körzeti döntőben is első helyen végeztünk. Ez az eredmény az őszi-tavaszi összesítésben II. helyezést ért számunkra, ami feljogosított bennünket a megyei döntőben való részvételre. A csillagok tavaszi állása sikerre predesztinálta a csapatot. A megyei döntőben 4 győzelem mellett csak 1 vereség csúszott be. Ez az eredménysor megyei II. helyezést ért. A regionális döntőről lemaradtunk, de a megyei ezüstérem nagyon fényesen csillog a számunkra!

Büszkék lehetünk a lányokra!

A torna során a csapat tagjai voltak: Bakos Kinga, Rácz Andrea Eszter, Vangel Nikolett, Korányi Petra 12/C; Vadászi Szabina, Balázs Mercédesz 10/C; Gilányi Alexandra 9/C

Székely Béla csapatvezető

 

Megyei döntő II.hely

 

Körzeti selejtező-tavasz- I.hely