A tankönyvek megérkeztek, a kiosztásukról az első tanítási héten fogunk gondoskodni. Szokás szerint a kis tornaterembe kell majd jönni a könyvekért.

Tervezett menetrend:

szeptember 1.

10 óra: 10. A, 11. A

11 óra: 10. B, 11. B

12 óra: 10. C, 11. C

13 óra: 10. D, 11. D

szeptember 2.

8 óra: 9. A, 12. A

9 óra: 9. B, 12. B

10 óra: 9. C, 12. C

11 óra: 9. D, 12. D

12 óra: 9. AJTP/C, 9. NY/D

Ez némiképp változhat a szerdai tanévnyitó és a csütörtöki oltás miatt!

Minden tanuló minden könyvet és munkafüzetet INGYEN kap meg, a munkatankönyveket (idegen nyelvi könyvek) és munkafüzeteket nem kell visszaadni, azokba tollal is írhattok, viszont a hagyományos értelemben vett tankönyveket vissza kell majd adni, mivel azok könyvtári tulajdonban vannak. Arra mindenki ügyeljen, hogy idegen nyelvből két kötetet is feldolgoztok majd egyetlen tanév során, továbbá magyar nyelvből, irodalomból és történelemből felsőbb évfolyamokon kétféle tankönyvet használunk, a csoportot tanító szaktanártól függ, ki melyikből fog tanulni.

Az adott időtartamban be kell jönni a tornaterembe, ki kell választani az évfolyamok szerint elrendezett kiadványokból, amire szükség lesz, és a vonalkódjának leolvasásával fel kell vezetni az átvételt a könyvtári nyilvántartásba.

A legtöbb kiadvány ingyenesen és jogtisztán erről a központi honlapról letölthető pdf formátumban:

https://www.tankonyvkatalogus.hu/

Kis segítség ahhoz, hogy milyen könyveket, munkafüzeteket kértek a tanárok egy-egy osztálynak vagy csoportnak:

A 9.-esek teljes létszámban megkapják a „Történelem és pénzügyek”, a végzősök pedig a „Számoljunk a befektetésekkel” című munkafüzeteket.