TÁJÉKOZTATÓ
az AJTP Kollégiumba (Tiszavasvári út) történő beköltözés rendjéről

1. A tanulóknak 2020. augusztus 31-én 14:00-tól 18:00-ig kell elfoglalni helyüket a kollégiumban.

2. A tanulók beköltözéskor hozzanak magukkal:
* 2 hétnél nem régebbi orvosi igazolást arról, hogy közösségi elhelyezésüknek nincs egészségügyi akadálya
* Saját egészségügyi maszkot.
* a kedvezményes étkezéshez szükséges igazolásokat:
(vagy a rendszeres gyermekvédelmi jogosultság megállapításáról szóló határozatot; vagy 3 illetve több gyermek esetén a családi pótlék összegét igazoló dokumentumot; 18. életévét betöltött testvér esetén iskolalátogatási igazolást; vagy tartós betegségről szóló igazolást; HH és HHH-s határozatokat)

3. A tanulók a beköltözéskor az egy hétre szükséges ruhanemű és használati tárgyaikon kívül az alábbiakat is hozzák magukkal: pohár, vállfa, tisztálkodási és egészségügyi felszerelés (szükség szerint láz- és fájdalomcsillapítók, görcsoldók). Ha a tanuló valamilyen betegségben, vagy allergiában szenved, kérjük, szíveskedjenek jelezni a csoportvezető tanároknak. Ágyneműt, plédet a kollégiumban kapnak, de arra is van lehetőség, hogy az otthoni garnitúrájukat használják.

4. A Járványügyi Intézkedési Tervnek megfelelően a beköltözés során minden beköltöző diáknak Egészségügyi nyilatkozatot kell kitöltenie és lázmérésen kell átesnie.

5. Az étkezési jegyeket a KÖZIM munkatársa a beköltözéskor fogja osztani, fizetni csekken vagy átutalással tudnak majd a szülők.

4. 2020. augusztus 31-én 16:00-tól az új kollégisták szüleinek szülői értekezletet tartunk, kérjük, ezen az értekezleten vegyenek részt!

Bármilyen kérdésük van a kollégiummal kapcsolatban, érdeklődjenek az alábbi elérhetőségeken.

Tel.: 06/20 220-1713; E-mail: szucsroberto@gmail.com

A 2020/2021-es tanévben eredményes tanulást, sok sikert, valamint szép, tartalmas kollégiumi évet kívánunk!

A nevelőtestület nevében:
Szűcs Róbert
AJTP-kollégiumvezető