Tisztelt Szülők, Diákok!

Mint ismeretes, a koronavírus terjedése miatt vészhelyzetet hirdetett a kormány.

Akik külföldről tértek haza, a központi elvárásoknak megfelelően két hétig tartsák otthon a gyermeket!
Kérjük, hogy telefonon jelezzék a tanuló nevét, az önkéntes karantén kezdetét a titkárságon! (+36/42-500-567)
Ugyanezt legyenek szívesek megírni a Kréta naplón keresztül az osztályfőnöknek is. A hiányzás igazolására még nincs protokoll, de természetesen megoldjuk!

Egyelőre az iskolákat nem zárják be, de valamennyi iskolai rendezvényt le kell mondanunk. A rendezvény fogalmába beletartozik a tábor, ünnepség, testvériskolai látogatás, külföldi nyelvtanfolyam, családlátogatás, külső előadók meghívása. A külföldi nyelvoktatási programok bevezetését 1 évre felfüggesztik, erről azonban részleteket még nem tudunk.

A március 15-i megemlékezést mindenki saját tantermében, felvételről nézi meg az osztályfőnökök segítségével. (Köszönjük a 10.A osztály munkáját!)

Sajnos elmarad az iserlohni cserediákok fogadása, számtalan tanulmányi verseny, a tanárfoci bajnokság és diákolimpia.
Mivel a vészhelyzet kihirdetésének a záró dátuma nem ismeretes, így folyamatosan történik majd az egyes rendezvényekkel kapcsolatos tájékoztatás.

Az iskola honlapján felugró ablakban érhetőek el a legfontosabb linkek és tájékoztatók.

Valamennyi mosdóban és kollégiumi szobában biztosított a fertőtlenítő kézmosás, a bejáratoknál alkoholos fertőtlenítőt helyezünk ki. A tanulóktól kérjük, hogy a titkárságon azonnal jelezzék, ha valamilyen higiéniai eszközben hiány mutatkozik!

A testnevelési órákon felfüggesztjük az úszást, lehetőség szerint szabadtéri órákat biztosítunk.
Kerüljétek az üdvözlés közvetlenebb testi formuláit, szellőztessétek gyakran a tantermet és a kollégiumi szobákat!

Az aktuális információkat több felületen biztosítjuk: figyeljétek a Kréta-rendszer üzenőfelületét, az iskola honlapját, Facebook-oldalát, a kivetítőt a titkárság mellett!